Profielfoto

Monique

Monique Matze heeft ruim dertig jaar ervaring in de (overheids)communicatie. Ze heeft zich in verschillende functies ontwikkeld tot een allrounder. Ze heeft ruime ervaring met persvoorlichting, woordvoering en advisering van bestuurders in uiteenlopende organisatie: Rijk, semi-overheid. profit, toezicht en gemeenten. Ook in het communicatieadvieswerk voelt zij zich als een vis in het water. Zij is vertrouwd met het schrijven van artikelen, folderteksten, teksten voor inter- en intranet. Ook schreef zij veel speeches en persberichten. Monique Matze is een strategisch adviseur die in staat is om zich snel in te werken in de meest uiteenlopende onderwerpen, problemen of situaties. Haar adviezen zijn altijd helder, kort, ‘to the point’ en, niet onbelangrijk, uitvoerbaar in de gegeven omstandigheden.

Monique Matze heeft enkele jaren leiding gegeven aan communicatieadviseurs en internetadviseurs in een turbulente omgeving. Dit maakt haar ervaring ‘rond’.  
In de werkwijze van Monique Matze komen tempo en kwaliteit samen. Ze levert altijd snel een goed resultaat en is gericht op het vinden van oplossingen. De uitdaging ligt voor haar vooral in het realiseren van het onmogelijke: als iedereen met de ruggen naar elkaar toe staan, de neuzen weer dezelfde kant op krijgen. 

Monique Matze studeerde Frans en Taalbeheersing in Leiden en Amsterdam.


rondhoekje