Profielfoto

Persvoorlichting

Professionele woordvoering is onmisbaar voor iedere organisatie die zichzelf serieus neemt. Maar goede woordvoerders zijn niet altijd voorhanden. En het is ook niet altijd rendabel om er speciaal iemand voor aan te nemen. Zeker als het contact tussen u en de media zich beperkt tot enkele momenten per jaar.
En als uw organisatie wel fulltime wpordvoerders heeft, weet u ook dat die wel eens zwanger zijn of ontslag nemen. En dat dat altijd slecht uitkomt. Dan wilt u een beroep kunnen doen op een ervaren kracht die overal inzetbaar is.

Monique Matze is zo iemand. U kunt een beroep op haar doen voor korte, eenmalige, klussen. Denk bijvoorbeeld aan de presentatie van een rapport, een boek of de opening van een tentoonstelling. In overleg met u maakt Monique Matze een mediastrategie en een persplan dat zij graag voor u uitvoert. Hierbij zal zij u uiteraard adviseren en begeleiden bij uw mediacontacten.
Ook voor langdurige klussen is Monique Matze beschikbaar. Zij is een ervaren woordvoerder die zonodig ook zelf optreedt namens de organisatie.


rondhoekje